Carrière Fonda Sahla. Van ‘stoelverwarmer’ in de medezeggenschapsraad tot kandidaat-lid Tweede Kamer D66

Fonda Sahla

Fonda Sahla is woordvoerder onderwijs en jeugd van D66 in de gemeenteraad van Den Haag. Naast haar raadswerk is ze projectleider bij het Residentie Orkest en mantelzorger. Daarvoor was ze lid medezeggenschapsraad van openbare basisschool Het Galjoen, brede buurtschoolcoördinator en heeft ze samen met collega’s de Transvaal Universiteit opgezet. Fonda woont samen met haar man en drie kinderen in Transvaal. In de gemeenteraad zet Fonda zich in dat alle Haagse kinderen gelijke kansen hebben. Ze heeft hiervoor in 2020 de Els Borst Inspiratieprijs gekregen. Ze staat voor D66 op de kandidatenlijst van de Tweede Kamer.

Hoe functioneerde Fonda Sahla in de medezeggenschapsraad? Neem een kijkje in het onderstaande coververhaal van MR Magazine, uitgever Wolters Kluwer.

https://www.swpbook.com/boeken/114/onderwijs-algemeen/1572/ouders-en-school


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s