Medezeggenschap en vertrouwen

images

images

‘We moeten elkaar weer kunnen vertrouwen’, zei Jan Terlouw in De Wereld Draait Door begin december. Zijn appèl op politici om eerlijk te zijn en verantwoordelijkheid te nemen riep veel reacties op. Voor (g)mr-leden zijn aspecten als vertrouwen, betrouwbaarheid, eerlijkheid en competent zijn eveneens belangrijk. In relatie tot de achterban, maar ook tot het bestuur en de toezichthouders. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het vertrouwen in de medezeggenschap toeneemt?

MR Magazine
In gesprek met Ike Overdiep en Jan Stuijver over vertrouwen en medezeggenschap. Ike begeleidt een programma versterking medezeggenschap bij de PO-Raad. Jan is trainer en adviseur bij de Algemene Vereniging van Schoolleiders. Zie MR Magazine, januari 2017, Wolters Kluwer.

DE NIEUWE MEDEZEGGENSCHAP
Bij uitgeverij SWP Amsterdam verschijnt binnenkort de uitgave
DE NIEUWE MEDEZEGGENSCHAP.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s