Naar een plan van aanpak optimaliseren relatie ouders en school Mavo Schravenlant XL Schiedam

>cscuqrqwgaapopn

Mavo Schravenlant XL is een kleinschalige school in Schiedam met veel aandacht voor de leerlingen en hun ontwikkelingskansen. Het uitgangspunt van de school is dat leren vloeiend, dynamisch en gevarieerd dient te zijn. Een leerling moet worden uitgedaagd en het gevoel krijgen dat het motiverend werkt als je iets goed doet! Ouders kunnen daarbij een belangrijke rol spelen. De ouders van de leerlingen van klas 1 hebben de mogelijkheid lessen Nederlandse taal te volgen.

Plan van aanpak
Samen met een actieteam bestaande uit leraren en leerlingen werken we aan een plan van aanpak om de relatie ouders, school en buurt te optimaliseren. De eerste stappen zijn gezet! Maandag a.s. gaan we ermee verder.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s